Σκι – Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Διαδρομή: 17 χλμ. από την Αμφίκλεια για το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού
Τοποθεσία: Κελλάρια, Φτερόλακα

Το μεγαλύτερο, παλαιότερο και καλύτερα οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα, βρίσκεται 17 χλμ. από τον Ξενώνα Κυριακή! Η πρόσβαση από την Αμφίκλεια είναι εξαιρετική, ο δρόμος πολύ καλός και, συνήθως, χωρίς ενοχλητικό μποτιλιάρισμα…
Το χιονοδρομικό του Παρνασσού, έχει για όσους ενδιαφέρονται για χειμερινά σπορ, τον τρόπο να καλύψει κάθε επιθυμία και κάθε επίπεδο, από τους αρχαρίους έως τους πιο προχωρημένους: Σκι, snowboard, νυχτερινές πίστες, snowmobile, ανεξάρτητα ή σε σχολές. Μπορείτε να φέρετε εξοπλισμό μαζί σας ή να τον ενοικιάσετε, μπορείτε να τον αποθηκεύσετε στον Ξενώνα ή να τον επιστρέψετε αυθημερόν.
Σε κάθε περίπτωση, όλα τα πιο πάνω, αν δεν σας περισσεύει χρόνος, μπορείτε απλά να μας το ζητήσετε και θα το κανονίσουμε για εσάς: Τον εξοπλισμό, τα μαθήματά σας, ακόμη και την μεταφορά σας έως την πίστα, σε περίπτωση που δεν έχετε μέσον!
Για όσους πάλι, απλά απολαμβάνουν τα… αλπικά τοπία και τους ορεινούς περιπάτους, ένα καφεδάκι στο Chalet του χιονοδρομικού, είναι “must”! Ακόμα και το καλοκαίρι, για να δείτε την καταπληκτική θέα, από τη βεράντα του, έως και τις κορφές του Αγίου Ορους!
Και για τους παθιασμένους με το mountain bike, σας θυμίζουμε ότι εδώ και μερικά χρόνια, πλησίον των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού, έχει διανοιχθεί και συντηρείται μια “επαγγελματική” θα έλεγε κανείς πίστα για downhill, όπου έχουν ήδη διοργανωθεί και αντίστοιχοι Βαλκανικοί αγώνες!

Share This Story!