Πρόσβαση-Χάρτες

Πώς θα φτάσετε:

Με αυτοκίνητο

Από Αθήνα

Ξεκινώντας από την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, μετά τη λίμνη Υλίκη, στο 110ο χμ, στα δεξιά υπάρχει έξοδος προς Κάστρο. Ακολουθώντας τον περιφερειακό του Ορχομενού, στη διασταύρωση (αριστερά Λιβαδειά, δεξιά Λαμία) στρίβετε δεξιά. Στην επόμενη διασταύρωση (αριστερά Λαμία, Χαιρώνεια, Παρνασσός – δεξιά Αταλάντη) στρίβετε αριστερά και βλέπετε ταμπέλες προς Παρνασσό, Τιθορέα, Αμφίκλεια.

Από Θεσσαλονίκη

Ξεκινώντας από την Εθνική Οδό Λαμίας-Αθηνών, μέσω Μπράλλου, στρίβετε στη διασταύρωση προς Άμφισσα, Γραβιά. Αμέσως μετά στη διασταύρωση του περιφερειακού του Παλαιοχωρίου και αριστερά προς Αμφίκλεια.

Με τρένο

Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Από το σταθμό Λαρίσης πολλές αμαξοστοιχίες από Αθήνα προς Λάρισα ή Θεσσαλονίκη σταματούν στην Αμφίκλεια, καθώς και από την αντίθετη διαδρομή (γραμμή Θεσσαλονίκης-Αθήνας). Αναλυτικές πληροφορίες για τα δρομολόγια θα βρείτε στο site του Ο.Σ.Ε. www.ose.gr
O σταθμός της Αμφίκλειας απέχει με αυτοκίνητο μόνο 5 λεπτά από τον Ξενώνα Κυριακή και η μεταφορά των πελατών μας ρυθμίζεται μετά από προηγούμενη συνεννόηση με τη Διεύθυνση.

Share This Story!